MEET IN TROLLHÄTTAN / Anki Carlsson

Lansering MEETinTROLLHÄTTAN.se

Trollhättans nya digitala inspirationsguide för framgångsrika möten och event.

I Trollhättan har vi under de senaste åren arbetat strategiskt för att bli en framgångsrik mötes- och evenemangsstad. Att event som EM i Ostronöppning, SM i Beachhandboll och Rymdforum väljer Trollhättan är fina kvitton på att vi är rätt ute. Nu lanserar vi även en digital portal – Meet InTrollhättan, där du som är mötes- eller eventarrangör eller vill stå som värd för ett möte kan ta del av hela vårt erbjudande och inspireras av alla möjligheter som finns här. 

”Som mötesarrangör är man alltid på jakt efter det perfekta upplägget och den perfekta platsen för just sitt event och sina deltagare. Och i takt med att Trollhättan växer som arrangörsort såg vi behovet av att samla all inspirerande och nyttig information på ett och samma ställe. En inspirerande guide för framgångsrika möten, event och evenemang i Trollhättan, helt enkelt”, förklarar Anki Carlsson, ansvarig för Trollhättan Convention Bureau, Näringslivsenheten, Trollhättans Stad. ”Under våren 2024 har vi därför gjort ett rejält omtag och kan nu äntligen presentera hela vårt erbjudande på Meet InTrollhättan”.

Arrangörsorten där vi gör det tillsammans
”En stor anledning till att Trollhättan har nått stora framgångar som arrangörsort är att det finns en stark teamanda här, där alla verkar för att skapa de absolut bästa förutsättningarna för våra mötesdeltagare och övriga besökare”, säger Peter Eriksson, kommunstyrelsens ordförande, Trollhättans Stad, och tillägger stolt: ” Med fantastiska arenor och möteslokaler, framgångsrika företag, innovations- och forskningscenter, och inte minst vår unika natur samt den lokala atmosfären som finns här, kan vi med gott samvete säga att i Trollhättan finns förutsättningarna för att arrangera minnesvärda möten och evenemang”.

Skräddarsydd expertis för varje evenemang
”Oavsett om du planerar en konferens, ett internationellt möte, ett evenemang, mässa, sportarrangemang eller en spännande produktlansering, gör alltid alla aktörer i Trollhättan sitt yttersta för att skapa minnesvärda och framgångsrika minnen och upplevelser. Allt ifrån restauranger, hotell, konferensanläggningar, arenor till butiker och handel”, instämmer Per Olofsson, ägare till en av Trollhättans största arenor, Nova Arena och förklarar att med den expertis och erfarenhet som finns här kan varje evenemang skräddarsys för att passa arrangörens behov och önskemål.

Vi adderar det unika, lokala och oväntade
”Vår styrka är den närheten och täta samverkan som finns mellan alla aktörer här och hur snabbt vi kan se till att fylla möten och arrangemang med det där lilla extra som skapar ett mervärde och förhöjer innehållet och upplevelsen för alla deltagare”, fortsätter Anki Carlsson. ”Vi ser alltid till att addera upplevelser utifrån budskap och innehåll för det specifika mötet eller eventet. Det kan vara allt ifrån programinnehåll med spännande lokala föreläsare och inspiratörer till studiebesök, middagar med nischat tema eller kultur- och naturupplevelser. Möjligheterna är oändliga”, avslutar Anki Carlsson och uppmanar alla som ska planera och arrangera ett möte eller event att besöka meetintrollhättan.se. ”Men framför allt, tveka inte att kontakta oss för att börja planera nästa evenemang här i Trollhättan.
Det är här det händer!”

Want to know more? Call me!

see
More
like
this

hey!

planning a meeting?

boost your event

Get inspired

get practical

Welcome to Trollhättan. We help you plan and implement all meetings and events – free of charge. Our payback is you coming here, spending time and falling in love with our great hometown. Explore on your own or call us. We are happy to help you.